Лунали вибухи: окупанти за добу обстріляли 7 громад Сумської та Чернігівської областей

російські війська минулої доби обстріляли сім громад Сумської та Чернігівської областей, для вогневого ураження застосовували стрілецьку зброю, міномети, безпілотники і ствольну артилерію. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

У Сумській області під ворожим вогнем перебували Краснопільська, Миропільська, Юнаківська, Есманьська та Середино-Будська громади, у Чернігівській – Семенівська і Городнянська громади.

Зранку Городнянську громаду росіяни обстрілювали мінометами з району населеного пункту Чорноземний Городок. Загалом пролунало 7 вибухів.

По прикордонню Семенівської громади ворог випустив 30 реактивних та 7 артилерійських снарядів. Вогонь росіяни вели з боку Ломаковки.

Есманьську громаду агресори обстріляв зі ствольної артилерії – 20 артснарядів прилетіло з боку російського села Локоть.

Пообіді у прикордонні Юнаківської громади пролунало три черги з великокаліберного кулемета. Вогонь вівся з російської Куріловки.

Середино-Будська громада постраждала від мінометного вогню ворога. Внаслідок прильоту 9 мін калібру 120 мм з боку російського села Зернове значних пошкоджень зазнали чотири будинки одного з населених пунктів.

Пізніше російські війська з безпілотника скинули на територію Краснопільської громади два вибухові пристрої. Також росіяни обстріляли територію цієї ж громади з 82-міліметрових мінометів, пролунали сім вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту Старосєльє.

Реклама

Залишити коментар