Водії наїхали на пішоходів: вчора на Буковині сталося дві ДТП

1 листопада у селі Коровія Чернівецького району в результаті наїзду на пішохода, травмувався житель села Чагор. Цього ж дня ще один пішохід отримав травму ноги внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в селі Стара Жадова. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські з’ясували, що 41-річний житель села Чагор Чернівецького району, керуючи автомобілем “Mercedes-Benz” в селі Коровія допустив наїзд на пішохода. Внаслідок аварії 60-річний буковинець отримав численні травми голови та ноги. Чоловіка медики госпіталізували в реанімаційне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Стара Жадова Чернівецького району. 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “ВАЗ-2105”, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на односельчанина. У результаті ДТП 68-річний пішохід отримав відкритий перелом ноги. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичної установи.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи Чернівецького райуправління поліції та відділення № 1 (м. Сторожинець).

Реклама

Залишити коментар