Виграють міні-гранти: на Буковині переселенці зможуть реалізувати власні проєкти соціальної дії

ГО “Чернівецьке об’єднання “Захист” реалізовує освітні тренінги з проєктного менеджменту для внутрішньо-переміщених осіб з 5 громад.

Серед громад, які взяли участь у проєкті “Інтеграція та самореалізація ВПО в життя громад”: Чернівецька, Сторожинецька, Вижницька, Берегометська, Кельменецька.  В рамках проєкту створили грантовий міні-фонд “Інтегруйся та самореалізуйся” на загальну суму  387 500 гривень.

Кожен учасник тренінгу має можливість утворити команду та подати сформовану проєктну заявку на конкурс міні-грантів “Інтегруйся та самореалізуйся”. Сума міні-гранту становить — до 77 500 грн.

Мінігрант надають на конкурсній основі командам у складі щонайменше 1 представник ВПО та 1 представник громади фінансування на реалізацію освітніх, культурних, побутових потреб мешканців громад та інших комфортних умов життя в громаді.  Організатори планують реалізацію щонайменше 5 проєктів.

Проєкт “Інтеграція та самореалізація ВПО в життя громад” реалізується ГО “Чернівецьке об‘єднання “Захист” за підтримки Асоціації Triangle Génération Humanitaire. Відокремленим підрозділом  Асоціації Triangle Génération Humanitaire Ukraine. Громадська організація “Чернівецьке об‘єднання “Захист” працює в межах гуманітарного проєкту “Реагування на надзвичайні ситуації щодо задоволення основних потреб людей, що постраждали від конфлікту в Україні”, що фінансується за підтримки Кризового Центру Міністерства Європи та іноземних справ Франції.

Реклама

Залишити коментар