Багаторічного директора обласного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської відсторонили: комісія проведе перевірку установи

Комісія Чернівецької обласної ради перевірить діяльність обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської та проаналізує ефективність роботи керівника установи.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Олексій Бойко,  реагуючи на звернення колективу драмтеатру та критичні повідомлення у ЗМІ.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

До складу комісії ввійшли фахівці обласної ради та обласної військової адміністрації. Вони протягом двох місяців вивчатимуть ситуацію, що склалася в колективі, та проведуть внутрішню перевірку установи.

“Ефективне функціонування комунальних закладів, особливо в критичних умовах, є одним із пріоритетних напрямків роботи Чернівецької обласної ради.  Тому закликаю членів комісії до об‘єктивності та відповідальності у вивченні даної  ситуації”,- наголосив Олексій Бойко.

На час проведення службового розслідування Юрій Марчак тимчасово відсторонений від виконання посадових обов’язків директора драматичного театру. На цей період керувати роботою комунальної установи доручено Іванові Бутняку, який до цього очолював Чернівецький культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука.

Реклама

Залишити коментар