Кіровоградщина, Одещина та Рівне – росія знову вдарила по енергооб’єктах

Росія завдала ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури на Кіровоградщині, Одещині та в Рівному. Про це повідомляють , голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, голова Одеської ОВА Максим Марченко та мер Рівного Олександр Третяк.

Так, голова Кіровоградської ОВА повідомив, що ворог завдав ракетних ударів по важливих енергетичних об’єктах у Кропивницькому та Голованівському районах. 

Звертаюсь до усіх підприємств, особливо до власників великих торговельних об’єктів, мереж, закладів громадського харчування, і прошу усіх жителів області суттєво скоротити споживання електроенергії! Звертаю вашу увагу, що можливі перебої з постачанням електроенергії. Вимкніть з розеток усі зайві прилади!

Своєю чергою, голова Одеської ОВА Максим Марченко зазначив, що вранці ворог наніс два ракетних удари по об’єкту енергетичної інфраструктури області, внаслідок чого у декількох населених пунктах Одеського району немає світла.

Наразі комунальні служби та ДСНС займаються ліквідацією наслідків ударів. Укренерго та ДТЕК роблять усе, щоб у найкоротший строк відновити роботу електромереж.

Також міський голова Рівного Олександр Третяк повідомив, що є прильоти по об’єкту критичної інфраструктури міста. 

В медичних закладах міста вже розгорнули пункти надання медичної допомоги.
Міські служби в повній бойовій готовності, працюємо з енергетиками по питанню відновлення енергії в місті.

Фото – ілюстративне.

Реклама

Залишити коментар