Буковинця судитимуть за вирощування конопель та зберігання канабісу

Дізнавачі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Дністровського району за вчинення наркозлочинів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В ході досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що раніше судимий 21-річний житель Рукшинської територіальної громади, займається культивуванням нарковмісних рослин. Під час проведення санкціонованого обшуку в домогосподарстві буковинця поліцейські виявили та вилучили 40 рослин конопель, згортки з канабісом та саморобний пристрій для викурювання наркотиків. Чоловік розповів поліцейським, що зберігав наркотичні рослини для власного вживання.

Все вилучене правоохоронці направили на експертизи, результати яких підтвердили, що рослини та речовина є нарковмісними.

Наразі матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду для розгляду. Нагадаємо,  6 вересня поліцейські викрили 21-річного жителя села Чепоноси, який вирощував нарковмісні рослини та зберігав канабіс для власного вживання.

Реклама

Залишити коментар