Смертельна ДТП: на Буковині зіткнулись мотоцикл та велосипед

18 жовтня в селі Костичани, в результаті зіткнення мотоцикла з велосипедом, травми не сумісні з життям отримав 57-річний мотоцикліст. Ще одна ДТП сталася цього ж дня в Чернівцях. Внаслідок наїзду на пішохода, травмувалася 60-річна чернівчанка. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

До поліції надійшло повідомлення про аварію в селі Костичани. Для з’ясування обставин ДТП на місце події виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що 57-річний житель села Драниця Дністровського району, керуючи мотоциклом «Spark» допустив наїзд на 68-річну велосипедистку. Внаслідок аварії мотоцикліст від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а жінку-велосипедиста із переломом шийного відділу хребта та струсом головного мозку госпіталізували до лікарні.

Цього дня на вулиці Калинівській міста Чернівці, 43-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz», допустив наїзд на жінку-пішохода. У результаті ДТП 60-річна місцева жителька отримала травми ноги. Потерпілу лікарі госпіталізували до медичної установи.

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські.

Реклама

Залишити коментар