Незаконно зберігав на території власного домогосподарства боєприпаси: 60-річний буковинець сяде на лаву підсудних

60-річний житель села Ширівці зберігав на території власного домогосподарства зброю без дозвільних документів. Знахідку виявили поліцейські під час санкціонованого обшуку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили патрони до нарізної вогнепальної зброї, які буковинець зберігав без передбаченого чинним законодавством дозволу.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, а також склали обвинувальний акт і скерували його до суду.

Буковинцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України.

Співробітники поліції наголошують: зберігати без відповідних дозвільних документів зброю, боєприпаси та вибухівку заборонено. Здавши добровільно органам влади нелегальну зброю і боєприпаси, ви звільняєтесь від кримінальної відповідальності.

Реклама

Залишити коментар