Потрійна ДТП: у Чернівецькому районі травмувалося четверо буковинців, віком від 16 до 19 років

Учора ввечері, 17 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про зіткнення трьох автомобілів в селі Шипинці. Внаслідок аварії травмувалося четверо буковинців. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 жовтня близько 21:20 на автодорозі сполучення «Снятин-Чернівці» неподалік села Шипинці. Прибувши на місце аварії, співробітники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції попередньо встановили, що 19-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106» не врахував безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою “ВАЗ-2101”, під керуванням 18-річного жителя села Клокічка. Внаслідок зіткнення водій “копійки” втратив керування та урізався у вантажівку “Volvo”.

Внаслідок ДТП травмувалися четверо пасажирів “ВАЗ-2101” віком від 16 до 19 років. Потерпілих медики госпіталізували до лікарні.

За фактом аварії слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар