На Буковині посмертно нагородили двох спецпризначенців поліції, які загинули захищаючи Україну

Бійці поліції особливого призначення Владислав Кліщук і Сергій Бабій загинули в травні під час виконання бойових завдань із деокупації українських територій. В День захисників і захисниць України, перший заступник голови Чернівецької облради Микола Гуйтор вручив родинам загиблих Героїв почесні відзнаки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Коли ворог здійснив повномасштабне вторгнення на українську землю, Владислав Кліщук і Сергій Бабій одними з перших висловили бажання боронити країну від російського ворога та разом з колегами брали участь в деокупації низки регіонів України.

За високий професіоналізм, зразкове виконання завдань із захисту державного суверенітету й територіальної цілісності, національної безпеки й оборони України, відданість Присязі працівника поліції та самовіддане служіння українському народові загиблих поліцейський посмертно нагородили Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Від імені депутатського корпусу облради Микола Гуйтор вручив нагороди дружині Владислава Кліщука та матері старшого сержанта поліції Сергія Бабія.

Вічна слава Героям, полеглим у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України!

Реклама

Залишити коментар