Міла Куніс зі сльозами на очах пригадала реакцію 8-річної доньки на те, що вона наполовину українка

Голлівудська акторка Міла Куніс, яка народилася в Україні, пригадала відверту розмову з 8-річною донькою. В ефірі шоу Джоша Горовиця знаменитість пригадала, як донечка дізналася про своє українське коріння.

Так, коли Міла та Ештон збирали гроші для допомоги українцям, Ізабель запитала, чи дійсно і мама народилася в Україні. Куніс відповіла доньці, що так. Коли дівчинка зрозуміла, що вона наполовину українка, то зраділа та пишалася цим. Голлівудська акторка ледь не розплакалася, коли пригадала розмову з донькою.

“Коли все почалося, і ми з Ештоном почали збір, запустили процес, моя донька якось запитала: “В Україні війна?”. Я відповіла їй, що так. На що вона запитала мене, чи народилася я в Україні. Я відповіла, що так. Вона перепитала: “То я наполовину українка?”. Кажу їй: “Ну, так”: І вона тоді: “Так!”. Вона цим дуже пишалася”, – пригадала Міла.

Зазначимо, від початку повномасштабної війни в Україні, яку вороже розв’язала Росія, знаменитість разом зі своїм чоловіком, актором Ештоном Кутчером, підтримувала українців.

Зокрема, артистка відкрила благодійний збір коштів. Зіркове подружжя назбирало для України понад 35 мільйонів доларів.

Реклама

Залишити коментар