Буковинець намагався обікрасти місцеву крамницю – нині він перебуває під вартою

Співробітники поліції повідомили зловмиснику про підозру в замаху на крадіжку в умовах воєнного стану. За клопотанням поліцейських суд арештував підозрюваного. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції з’ясували, що приблизно о 7 годині ранку 9 жовтня 51-річний житель Дністровського району проник до магазину в селі Бочківці.

Чоловік намагався викрасти з крамниці продукти, тютюнові вироби, господарські товари й дрібну побутову техніку. Однак його помітив власник закладу та викликав поліцію.

Правоохоронці затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення), частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчий суддя задовольнив клопотання поліцейських і обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

Залишити коментар