У дорозі затримується 20 потягів Укрзалізниці

Укрзалізниця попередила про затримку руху 20 потягів через ранкові ракетні атаки

Про це повідомляє Укрзалізниця

Укрзалізниці вдалося скоротити відставання поїздів від графіка. Наразі в дорозі затримується 20 пасажирських поїздів. Зокрема, 3 поїзди затримуються до години, 17 — понад годину. За графіком прямують 18 пасажирських поїздів.

Станом на 15.00 із затримкою до 30 хвилин рухалися 14 поїздів; 24 рейси рухалися із затримкою від 30 хвилин і більше. Час затримки кожного поїзда оперативно можна дивитись на сайті https://uz-vezemo.com, а також в розділі “онлайн-табло” в чат-ботах Укрзалізниці та в застосунку. В цьому розділі також додали онлайн-табло вокзалів Конотопу та Шостки. 

Зокрема, потяг рейсу №150/149 Чернівці – Полтава затримується на 3:34 год.

А тим часом Київський залізничний вокзал вже чепуриться і відкритий для пасажирів на вхід та вихід, посадка та висадка пасажирів — за графіком. Як наголошує Укрзалізниця на своєму сайті, у  партнерстві з World Central Kitchen вона вже годує пасажирів на Київському вокзалі. А ті пасажири, які прибудуть на Київський вокзал сьогодні після початку комендантської години, зможуть залишитись на вокзалі на ніч. Запаси чаю та їжі вже оновлені.

Працівники Укрзалізниці залишаються на зв’язку та готові консультувати пасажирів по всіх питаннях через свій контактний центр за номером 0800 503 111, у чат-ботах та на офіційних сторінках в соцмережах. 

Реклама

Залишити коментар