Травмувалися двоє буковинців: поліцейські розслідують обставини двох ДТП

8 жовтня у селі Лашківка Чернівецького району в результаті зіткнення автомобіля з огорожею, травмувалася неповнолітня пасажирка авто. Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня в селі Лукавці Вижницького району, внаслідок якої травмувався велосипедист. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У селі Лашківка, 48-річна водійка автомобіля “Volkswagen Polo”, не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з огорожею. Внаслідок аварії 12-річна пасажирка отримала перелом ключиці та двох ребер. Травмовану дівчину медики доправили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня в селі Лукавці Вижницького району. 33-річний чернівчанин, керуючи автомобілем “Opel Vivaro”, допустив зіткнення з велосипедистом. У результаті ДТП 61-річний місцевий житель отримав травми грудної клітки та переломи ребер. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичної установи.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи відділення №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції, Вижницького районного відділу поліції та співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області.

За фактами ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар