Всі хіти і багато прем’єр: Міша Крупін у неділю заспіває у Чернівцях у рамках туру “У нашому місті”

Знаменитий харківський музикант, артист-харизма і автор суперхітів Міша Крупін чекає всіх чернівчан та гостей міста у неділю, 9 жовтня, о 19.00 у “FLORACLUB”.

На великому концерті Міші Крупіна будемо запалювати, разом співаючи улюблені драйвові пісні, і водночас – допомагати ЗСУ.

Під час концерту пройде аукціон, на якому Міша Крупін розіграє свою гітару та інші пам’ятні лоти, а за кошти, виручені з аукціону та продажу квитків, будуть придбані автівки для харківського, миколаївського і запорізького напрямків.

Так, отримавши незабутні емоції, кожен глядач долучиться до наближення нашої спільної Перемоги.

Вайб пісень Міші Крупіна скоряє всіх.

Кожний його хіт – це яскрава суміш качових ритмів сучасного репу із блюзово-джазовими родзинками, блискуча іронія і шалена енергетика, щирість і міць правди – та якісна музика, яка западає у серце одразу.

А те, як запалює Міша Крупін на своїх концертах – взагалі не описати! Треба бачити і відчувати наживо!

Із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію.

Вивізши під обстрілами свою родину із Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.

Почав писати українською такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій.

Також із найперших днів Міша Крупін активно долучився до волонтерства: передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції та гуманітарної допомоги, і з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинках. Що обов’язково продовжить і під час туру.

“У нашому місті” – пісня, яку у квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня – про кожне місто України. “Моє” і “ваше” ця війна остаточно зробила “нашим”! – зазначив Міша Крупін. – Наші прекрасні люди у Чернівцях, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моєму концерті!”

Не пропустіть у неділю, 9 жовтня, о 19.00 у “FLORACLUB” концерт Міші Крупіна “У нашому місті”.

На честь наших супергероїв-захисників вдаримо “Їб.ште” і разом заспіваємо “У нашому місті” та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://chernovtsy.karabas.com/ua/misha-krupin-3

Реклама

Залишити коментар