Маск запропонував віддати окупований Крим росії та інші «умови» для завершення війни: йому відповіли

Американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що одним з імовірних результатів завершення російсько-української війни буде формальне закріплення влади рф над окупованим Кримом та «перевибори» на інших окупованих землях.

Про це Маск написав у Twitter.

Так, бізнесмен закликав користувачів Twitter проголосувати «так» чи «ні» за такі умови «україно-російського миру»:

  • перепровести вибори на анексованих землях під наглядом ООН: «росія йде, якщо на це буде воля народу»;
  • зробити Крим формально частиною росії. Маск додає: «Як це було з 1783 року (до помилки Хрущова)»;
  • забезпечити водопостачання Криму;
  • Україна залишається нейтральною.

Цілком імовірно, що це буде кінцевим результатом — питання лише в тому, скільки людей помре до цього. Також варто зазначити, що можливим, хоч і малоймовірним, результатом цього конфлікту є ядерна війна“, — пише Маск.

Упродовж однієї години у Twitter-голосуванні Маска взяли участь майже 610 тисяч користувачів, більшість із яких (57,7%) проголосували «ні».

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у відповідь заявив, що має кращу пропозицію:

  • Україна звільняє свої території, включно з анексованим Кримом;
  • росія проходить демілітаризацію та обов’язкову денуклеаризацію і більше не може загрожувати іншим;
  • воєнні злочинці піддаються міжнародному трибуналу.

Уже колишній посол України в Німеччині Андрій Мельник зазначив: “Єдиний результат: тепер жоден українець ніколи не купить вашу чортову Tesla. Тож удачі тобі, Ілон Маск“.

Реклама

Коментарі:

  • Напевно, в Інтернеті можна знайти безліч коментарів. Чи можна читати усі? Але питання коштує того. Додаю свій. Бажання Ілона мене зовсім не дивує – воно натуральне, але глибоко помилкове і більше свідчить про незнання справи ніж про продажність, чи підступність, чи там про щось іще. Помилка у тому, що історичні події не можна вихоплювати на свій розсуд з часових рамок, це саме те що робить Росія і нав’язує свою точку зору іншим спільнотам. Далі, про які референдуми на окупованих територіях ми зараз можемо говорити, навіть за наявності міжнародних спостерігачів, якщо роспропаганда дужа постаралася одурманити населення окупованих територій. Отрута вийде, за досвідом Перебудови, не раніше ніж за 5-10 років, термін залежить від особистості. А далі, містер Ілон, ставлю Вам питання, чи задовольниться цим Росія, чи не буде вона і далі чинити своїм сусідам перешкоди у нормальному житті? Історія відповідає, що ні!!! Тому, кажу Вам, як громадянин України і, може Світу :-), що дуже правильну відповідь дало Вам представництво нашого Президента: 1) Росію потрібно перемогти у військовій справі, т.т. звільнити усі захоплені нею території. 2) Примусити її визнати помилковість своїх дій по відношенню до України і інших сусідів (Грузії, Молдови. Схоже, що і в конфліктах між Азербайджаном – Вірменією, Киргизстаном – Таджикистаном без їх участі не обійшлося). 3) Росія повинна відшкодувати усі матеріальні збитки вчиненими її діями. 4) Винні у скоєному повинні понести кримінальну відповідальність перед людьми багатьох країн, шляхом очищення через міжнародний суд – трибунал. 5) Росія повинна у себе викоренити ідеологію “возвеличивания и особенности Русского мира”, що наближує її до “кращих” зразків ідеології фашистської Італії і гітлерівської, нацистської Німеччини. Для цього вона повинна з міжнародними експертами переглянути усі свої освітні програми. 6) Санкціями необхідно примусити Росію суттєво зменшити свій ядерний потенціал і скоротити наступальне і інше озброєння масового знищення. Містер Ілон Маск, якщо усього цього не зробити, то людство буде ще дуже довго пізнавати усі «прелести» руського миру. Тому, допомагайте Україні у її перемозі над ненажерливим сусідом, допомагайте і керівництву Сполучених Штатів Америки, які прозорливо бачать в Росії хижака в овечій шкурі, а також іншим цивілізованим країнам позбутися Росії як людожера і примусити її стати очищеною у ряд країн з добрими людськими взаєминами. Ви підкоряєте космічний простір і допомагаєте людству мати з цього шалені вигоди, але зараз треба стати ще пліч-опліч з ВСУ, щоби «угомонить русский мир» і дати йому шанс на одуження від тяжкої хвороби самозвеличення і неперевершеності. Будьте разом з нами!
    Тож, будуємо новий гармонійний світ разом!!!
    4.10.2022р. Микола KoPerNik.

Залишити коментар