Арсеній Яценюк: путін програв на полі бою, тому він проводить псевдореферендуми

Проведенням псевдореферендумів путін хоче убезпечити для себе цю територію України ядерною зброєю. Він уже озвучував погрози ядерним ударом для всього світу. Про це розповів Прем’єр-міністр України 2014-2016 рр. Арсеній Яценюк в етері BBC News.

За його словами, нічого спільного з голосуванням, з реальним референдумом чи реальним вибором людей ці псевреферендуми не мають.

“Сьогодні путін дуже слабкий, адже він програє на полі бою, і тому хоче показати себе як сильного. Ми маємо бути обережні, слухаючи ці ядерні погрози. Водночас ми маємо бути віддані і об’єднані”.

Окрім того, Арсеній Яценюк наголосив, що Захід має не просто послати попереджувальний сигнал, а й зробити попереджувальні дії, аби не дозволити путіну використати ядерну зброю проти України.

“Україні від Заходу потрібно більше зброї, сильна єдність, посилення санкцій, блокування енергетичних поставок, зупинка фінансування російської воєнної машини через покупку енергоносіїв, залучення Китаю та Індії до консолідованої позиції проти російських ядерних загроз”.

Реклама

Залишити коментар