Підробив документи, щоб перетнути кордон: судитимуть ухилянта

У Чернівецькому районі поліцейські викрили чоловіка, який підробив документи, щоб перетнути державний кордон у період воєнного стану. Про це повідомляє Національна поліція Чернівецької області.

25 липня цього року у селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті відділу “Порубне” під час проходження митного контролю 39-річний чоловік використовував документи з ознаками підробки. При перетині державного кордону з Румунією порушник пред’явив для перевірки прикордонникам фальшиву довідку військово-лікарської комісії про непридатність його для проходження військової служби.

Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції скерували обвинувальний акт щодо чоловіка до суду для розгляду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до постанови Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану забороняється виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

Реклама

Залишити коментар