Росіяни знали результати фейкових “референдумів” ще на початку вересня – перехоплення СБУ

Російські окупанти “підбили” підсумки фейкових “референдумів” на окупованих територіях України ще на початку вересня, свідчить інформація, яка є у розпорядженні СБУ, і телефонні розмови жителів окупованих територій.

Служба безпеки оприлюднила розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у “керівництві “ЛДНР”:

Мені сестра зателефонувала: у них друзі, ну їх, виходить, куми… Дочка працює в міністерстві соціальної політики “ДНР”. Вона все знає. Вона сказала: “Ще на початку вересня підписані були документи про входження “ДНР” в адміністративних межах Донецької та Луганської області, входження їх до складу російської федерації”. Усе.

Україна буде бити, відбивати. А ці будуть говорити про те, що це територія Росії і теж будуть гатити, і все. Ну, хто доведе – хто, де голосував, скажи? Ніхто нічого не доведе. Людей не запитали, за людей усе вирішили. Життя, долі покалічили, поламали” – йдеться у телефонній розмові.

Тож нинішнє абсолютно незаконне “голосування”, анонсоване загарбниками з 23 до 27 вересня, – просто для створення потрібної їм картинки на росТБ.

СБУ нагадує, що цілодобово працює, аби притягнути до відповідальності всіх причетних до псевдореферендумів.

Кожен, хто організовує російські фейкові “голосування” на нашій землі, буде покараний! Щоб це сталося якнайшвидше – надсилайте інформацію на чат-бот СБУ  – t.me/stop_russian_war_bot

Будь-яка інформація є важливою! Тож присилайте усе, що вам відомо: прізвища організаторів, колаборантів та учасників, факти примусу та фальсифікацій, місця проведення тощо – наголошують правоохоронці.

Реклама

Залишити коментар