​​Розбещення малолітніх дівчат – буковинця засудили до 5 років тюрми

Суд першої інстанції визнав хуліганством дії буковинця та засудив до 5 місяців арешту. Втім, ювенальні прокурори  рішення оскаржили. Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура. 

У лютому цього року 62-річний чоловік посеред вулиці у одному із сіл Вижницького району Чернівецької області демонстрував двом малолітнім дівчатам 11 і 13 років свій статевий орган. Громадянина затримали.

Вижницький районний суд не побачив у діях підсудного злочину проти статевої свободи та недоторканості дітей та перекваліфікував дії чоловіка на хуліганство. Втім, прокурор категорично не погодився з вказаним рішенням та оскаржив його в апеляційному порядку.

Чернівецький апеляційний суд підтвердив, що сторона обвинувачення надала достатньо доказів вчинення підсудним злочину проти статевої недоторканності дітей. Апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та засудив чоловіка за розбещення неповнолітніх дівчат до 5 років позбавлення волі.

Крім того, згідно вироку суду відомості про особу буде внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Реклама

Залишити коментар