На Буковині судитимуть винуватця ДТП внаслідок якого постраждали двоє підлітків

Автопригода сталась 5 червня в селі Коровія Чернівецького району. Унаслідок цього травмувалися двоє неповнолітніх. За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування. Про це повідомляє Поліція Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 36-річний житель села Коровія, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf», виїжджаючи з другорядної дороги на головну не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «Senke».

У результаті ДТП 14-річний мотоцикліст та його 16-річна пасажирка отримали травми. Обох неповнолітніх медики доправили до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці. Лікарі діагностували у потерпілого хлопця перелом гомілки, а у дівчини – забійну рану голови та множинні садна рук і ніг.

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів протиправних дій буковинця та під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури передали для розгляду до суду обвинувальний акт. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар