Зеленський затвердив склад делегації на Генасамблею ООН

Президент Володимир Зеленський утворив делегацію України для участі у роботі 77-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН на чолі з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Відповідне розпорядження №187/2022-рп опубліковане на сайті глави держави.

“Утворити делегацію України для участі у роботі 77-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН (м.Нью-Йорк, Сполучені Штати Америки)”, – зазначається в документі.

Главою делегації призначено міністра закордонних справ Дмитра Кулебу, його заступником – постпреда України при ООН Сергія Кислицю.

Також до складу делегації увійшли перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова, генпрокурор Андрій Костін, голова парламентського Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, керівник Головного управління з питань зовнішньополітичної діяльності Директорату з питань зовнішньої політики та стратегічного партнерства Офісу Президента Юрій Вітренко, директор Департаменту міжнародних організацій МЗС Валентин Скуратовський та постійний представник Президента в Криму Таміла Ташева.

Зеленський також затвердив Директиви делегації, проте їх зміст не опублікований, документ має гриф “таємно”.

Реклама

Залишити коментар