Після гостин виявила відсутність телефону: 57-річну чернівчанку пограбував малознайомий

12 вересня до поліції звернулася 57-річна жителька міста Чернівці та повідомила, що після гостювання малознайомого виявила відсутність мобільного телефону.

Для встановлення обставин злочину на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські провели першочергові заходи та оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 48-річний місцевий житель. Правоохоронці вилучили в нього викрадений смартфон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану — вони прирівнюються до тяжких злочинів. За вчинення такого правопорушення зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар