Зупиняли пострілами: на Буковині контрабандисти втратили цигарки на понад 170 тис гривень

Понад 170 тисяч гривень втратили тютюнові контрабандисти під час чергового вояжу до україно-румунського кордону. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Цієї ночі, під час патрулювання, прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Фальків» виявив групу осіб, що рухалася в бік кордону з Румунією. Четверо чоловіків переносили на собі пакунки, що були обгорнені в чорний поліетилен.
“З появою охоронців кордону, чоловіки почали тікати. Попереджувальні постріли, що були змушені зробити прикордонники, не зупинили втікачів. Контрабандистів помітили за 300 метрів до державного рубежу. Чоловіки намагалися переправити 4000 пачок сигарет іноземного виробництва без марок акцизного податку України. Однак планам «пачкарів» не судилося збутися. Порушники покинули свій товар при спробі затримання та «накивали п’ятами», аби уникнути відповідальності”, – йдеться у повідомленні.
На даний час тютюнові вироби направлені до прикордонного підрозділу та після оформлення відповідних документів будуть передані співробітникам Національної поліції. За попередньою оцінкою вартість вилученого тютюну складає понад 170 тисяч гривень
Реклама

Залишити коментар