Державний кордон України – це не “Стіна Яценюка”. І він повинен бути добудований

“Будівництво державного кордону роками дискредитували росіяни, різного роду шарії, соловйови і корисні ідіоти в Україні. Державний кордон України – це не “Стіна Яценюка”, а один із елементів захисту української держави. І він повинен бути і буде добудований. 

Про це повідомив Арсеній Яценюк на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Він нагадує, що українська армія звільнила тисячі квадратних кілометрів від російської окупаційної навали, за що велика вдячність і шана кожному українському військовослужбовцю.

ЗСУ дійшли в Харківській області до державного кордону. Саме до того державного кордону, який розпочали будувати під керівництвом мого уряду в 2014 році. В народі це називають проєкт “Стіна”, – зазначив Яценюк.

Він нагадав, що прикордонна служба, яка займалася облаштуванням кордону, “погодила цей проєкт з інститутом Служби безпеки та Міністерства оборони”.

Його проєкт так і не був змінений протягом останніх шести років, поки я вже не прем’єр-міністр. Доцільність його добудови була визнана чинним урядом. І в грудні минулого року саме чинний уряд прийняв рішення добудувати державний кордон і виділив більше 30 мільярдів гривень на те, щоб добудувати цей державний кордон”, – нагадав Яценюк.

Він підкреслив, що з часів незалежності України не було побудовано жодного квадратного метра державного кордону, який би розділяв Україну і росію.

Я відстоював і буду відстоювати правильність свого політичного рішення щодо необхідності будівництва державного кордону. Саме за таким проєктом будують державні кордони і країни-члени Європейського Союзу. Коли Україна буде звільнена від російських окупантів, а цей час настане, ми обов’язково добудуємо цей державний кордон”, – наголосив Яценюк.

Реклама

Залишити коментар