За крадіжку майна з автомобіля чернівчанки поліціянти затримали місцевого жителя

Правоохоронці вилучили у затриманого викрадені речі. Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру в таємному викраденні чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану. За клопотанням поліцейських суд арештував підозрюваного. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції з повідомленням про крадіжку звернулася 39-річна чернівецька підприємиця. Зі слів заявниці, в ніч з 9 на 10 вересня невідомий зловмисник розбив скло у дверцятах її автомобіля «Volkswagen Golf», що був припаркований в одному зі спальних районів обласного центру. Отримавши доступ до салону автівки, злодій викрав ноутбук та упаковку з товаром. Своїми діями порушник завдав збитків приблизно на 65 тисяч гривень.

На місці злочину поліцейські провели необхідні першочергові слідчо-розшукові дії, за результатами яких встановили особу зловмисника – 49-річного чернівчанина. Чоловік раніше вже був судимий за скоєння майнових злочинів.

Співробітники поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У затриманого поліцейські вилучили викрадене майно заявниці.

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

Залишити коментар