Арсеній Яценюк: Без сумніву — путін втратить все

Без сумніву — путін втратить все. Ми як вільний світ маємо можливості та стійкість перемогти. І успіхи українського війська це доводять. Зима буде дуже складною. Весь світ відчуває тягар війни, яку путін розв’язав проти України і всього вільного світу. Але ми можемо це виправити та пройти ці виклики. Про це розповів Прем’єр-міністр України 2014-2016 рр. Арсеній Яценюк в ефірі LBC News.

За його словами, незважаючи на відчутний удар, якого завдалапо світовій економіці війна, Європі вдастся позбавитися залежності від російської енергопродукції.

“У короткостроковій перспективі ми можемо мати економічні проблеми, проте в довгостроковій перспективі ми станемо сильнішими і звільнимо себе від залежності від росії в енергоносіях. Економіки України та вільного світу будуть більш конкурентні. Тож це і виклик, і можливість”, — сказав політик.

На думку Арсенія Яценюка, ми вже на шляху до такого майбутнього.

“Це шлях, як зробити наші економіки і наші країни сильнішими. І як покарати тих, що відповідальний за воєнні злочини і злочини проти людства, — путіна. Як зупинити кривавих диктаторів, які хочуть загарбати наші країни, нашу демократію і свободу”, — зазначив він.

Реклама

Залишити коментар