Кадиров розкритикував Міноборони рф за відступ на Харківщині

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров після відступу російських військ на Харківщині заявив, що Міноборони рф припустилося помилок, але вважає, що «залишені міста повернуться під контроль» рф.

У своєму Telegram-каналі Кадиров заявив, що «останніми днями ми отримуємо інформацію, але немає конкретних пояснень» щодо відступу російських окупантів з Ізюма, Куп’янська, Балаклеї.

«Я не стратег, у плані як на рівні Міністерства оборони, але були допущені помилки. Я думаю, що вони зроблять висновки […] Якщо сьогодні-завтра не будуть зроблені зміни у стратегії проведення СВО, я буду вимушений виходити на керівництво Міноборони та країни, щоб роз’яснити їм ситуація, яка реально є. Ситуація дуже цікава», — сказав Кадиров.

При цьому, він заявив, що у тому, що окупанти відійшли та «віддали» кілька сіл «також є плюси». Сам Кадиров вважає, що звільнені міста будуть знову окуповані, а російські сили «можуть зайти до Одеси».

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що на Харківському напрямку українські військові почали просуватися не тільки на південь та схід, а й на північ. За його словами, до виходу на державний кордон залишається 50 км.

Загалом в області  звільнили вже понад 40 населених пунктів. російське міністерство оборони у своєму зведенні від 11 вересня визнало, що окупаційні війська втекли з території майже усієї Харківської області.

Реклама

Залишити коментар