У Хотині поліціянти задокументували незаконне зберігання наркотиків

Поліцейські виявили у жителя міста Хотин наркотичні речовини. Вилучене правоохоронці направили на експертизу. За незаконне зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин буковинцю загрожує до 5 років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 29 серпня, працівники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції провели санкціонований обшук домогосподарства 34-річного місцевого жителя. Під час проведення поліцейських заходів, правоохоронці виявили та вилучили на горищі будинку чоловіка висушені кущі конопель. Як розповів буковинець співробітникам поліції, що зберігав наркотичні рослини для власного вживання.

Все вилучене поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цим фактом дізнавачі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, кваліфікованому за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар