Самотужки гасили пожежу: буковинець та його матір отримали опіки

23 серпня у селі Прилипче 83-річна мати та її 53-річний син травмувались внаслідок пожежі у власному житловому будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Чернівецькій області.

За попередніми висновками фахівців, син намагався розпалити піч, використовуючи легкозаймисту рідину, проте з необережності чоловіка під час цього на ньому та матері спалахнув одяг, а також загорілися речі в кімнаті.

Оскільки площа пожежі була незначною, люди самотужки загасили вогонь підручними засобами, пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликались.

Після цього постраждалі самостійно звернулися за допомогою до лікарів. Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.


Також у смт Глибока Глибоцької ТГ Чернівецького району вчора сталася пожежа в гаражі. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі є необережне поводження з вогнем.

Напередодні господарі спалювали неподалік гаража сміття. Вогонь перекинувся на споруду і охопив площу 20 кв. м. Черговий караул 14 державної пожежно-рятувальної частини ліквідував пожежу, врятувавши від знищення гараж і сусідню господарську будівлю.

Внаслідок пожежі згоріли інструменти, автозапчастини, меблі, що були в гаражі.
Ще одна пожежа в житловому секторі, котра виникла у житловому будинку в селі Купка Сучевенської ТГ Чернівецького району, була ліквідована силами місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Купка.

Реклама

Залишити коментар