Кажуть, що зупиняють бізнес: понад 1000 компаній вийшли з рф

Усі міжнародні компанії можна поділити на декілька груп залежно від їхніх дій щодо Росії. Хто з них повністю вийшов, хто залишився в країні-агресорі, а хто обрав середній варіант. Про це пише Українська правда.

З моменту повномасштабного вторгнення російської армії в Україну майже 1000 компаній оголосили про свої зміни в планах щодо Росії.

Деякі з них заявили про повний вихід і згорнули діяльність, інші – лише призупинили свій бізнес, або лише відмовились від запланованих інвестицій, частина – продовжує роботу в звичайному режимі.

З перших днів повномасштабної війни професор та засновник Інституту керівників вищої ланки Єльського університету Джеффрі Зонненфельд з командою експертів і студентів слідкує за компаніями, які працювали/працюють в Росії.

Вперше список був опублікований 28 лютого і там було лише кілька десятків компаній, які заявили про свій вихід з російського ринку.

Дослідники поділили компанії на п’ять груп, виходячи з їхніх заяв та дій, і публікують їх тут, щоденно оновлюючи список.

Реклама

Залишити коментар