Третина окупантів, що планували «спецоперацію», репресовані

У країні-агресорі продовжуються репресії щодо вищого та старшого офіцерського складу збройних сил.

Про це під час брифінгу в Медіа Центрі Україна – Укрінформ розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України бригадний генерал Олексій Громов. І причиною цьому – провали стратегічних планів кремля в Україні. За словами бригадного генерала, є відомості про те, що навіть міністр оборони шойгу та начальник генерального штабу росармії герасимов і досі залишаються на своїх посадах виключно для запобігання дискредитації вищого військово-політичного керівництва рф.

“Близько 30-40 відсотків генералів та офіцерів, які брали участь у плануванні так званої спеціальної військової операції, відсторонені від виконання службових обов’язків та перебувають під слідством”, – зауважив бригадний генерал Олексій Громов.

Також заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України додав, що враховуючи вибухи, які останніми днями відбулися на аеродромах Саки та Зябрівка, слід очікувати нових кадрових рішень щодо керівного складу росармії.

Реклама

Залишити коментар