У Криму пролунали вибухи в районі авіабази росіян у Новофедорівці

У Криму пролунали вибухи в районі авіабази росіян у Новофедорівці, звідки зазвичай злітають літаки, які атакують ракетами Південь України.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у телеграмі.

“У районі Новофедорівки (недалеко від Сак) вибухи! Хочу додати, що поряд є військовий аеродром, звідки зазвичай злітають літаки, які атакують ракетами Південь України”, – пише Гончаренко.

За інформацією ЗМІ, попередньо повідомляють про двох постраждалих. Очевидці чули серію вибухів, яка схожа на детонацію боєприпасів.

Також повідомляється, що від лінії фронту у Херсонській та Миколаївській області до Новофедорівки у Криму – приблизно 200 км.

Також російське пропагандистський ресурс “РИА Новости” з посиланням на радника так званого глави Криму Сергія “Гобліна” Аксьонова теж повідомляє про вибухи.

“Поки можу підтвердити лише сам факт кількох вибухів у районі Новофедорівки. Прошу всіх почекати офіційних повідомлень і не плодити версії”, — цитують окупанта пропагандисти.

Також на місце вибухів виїхав ставленик окупантів Аксьонов.

У міноборони росії повідомили, що сталася детонація декількох авіаційних боєприпасів на аеродромі «Саки». Постраждалих внаслідок вибухів немає. Авіатехніка теж не постраждала, зазначили там. Наразі триває гасіння пожежі та встановлення причини вибухів. У міноборони запевняють, що жодних обстрілів по майданчику, де зберігались боєприпаси, не було.

Українська влада наразі не коментувала вибухи в окупованому Криму.

Реклама

Залишити коментар