Намагався самотужки погасити вогонь: на Буковині 29-річний чоловік отримав опіки

Минулої доби у Чернівецькій області виникли 3 пожежі: дві на відкритій території, у результаті яких полум’я знищило 1,5 га сухої трави, та одна в житловому секторі, під час якої травмувався чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Чернівецькій області.

Так, увечері 8 серпня у селі Череш Чудейської ТГ Чернівецького району виникла пожежа в господарській будівлі, зблокованій з гаражем. На момент, коли її помітили власники, вогонь вже охопив площу 150 кв.м.

За викликом на місце події було направлено рятувальників з міста Сторожинець та п’ять місцевих пожежно-рятувальних підрозділів з навколишніх сіл. Оскільки всередині господарської будівлі зберігалось сіно, вогонь поширювався дуже швидко. До прибуття рятувальників родич власників намагався самотужки загасити вогонь, у результаті чого 29-річний чоловік отримав опіки.

Постраждалого госпіталізували до лікувального закладу міста Чернівці. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Вогнем було знищено гараж та автомобіль «VOLKSWAGEN JETTA», котрий був в гаражі, пошкоджено господарську будівлю, мотоблок, господарські речі та 5 тонн сіна. Причина пожежі встановлюється.

Реклама

Залишити коментар