У Чернівцях поліціянти затримали чоловіка, який викрав гроші у магазині

За незаконне заволодіння чужим майном співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили 31-річного чернівчанина. За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції 5 серпня. Зі слів заявниці, невідома особа, скориставшись відсутністю уваги з боку сторонніх, з приміщення магазину поцупила гроші та зникла з місця злочину.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції. Співробітники поліції провели першочергові заходи: оглянули місце злочину, зібрали слідову інформацію та опитала можливих очевидців інциденту. Завдяки оперативній роботі поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний житель міста Чернівці. Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. 

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Герцаївський відділ Чернівецької окружної прокуратури.

Досудове розслідування триває. 

Реклама

Залишити коментар