У Чернівцях фахівці зі створення медіаконтенту провели два блог-кафе про ефективний відеомонтаж

6 серпня Роман і Наталія Пазюки — амбасадори міжнародного проєкту “Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» за підтримки ГО «Україно-німецьке культурне товариство м. Чернівці» провели два блог-кафе на тему «Основи ефективного відеомонтажу: швидко, зручно, креативно». 

Учасники дискутували про те, як вдало поєднувати у відеокадри зображення, музику та голос, аналізували популярні комп’ютерні програми, мобільні додатки й онлайн-сервіси для монтажу, експериментували з візуальними ефектами. 

Окрім технічних аспектів відеомонтажу обговорювали важливість дотримання авторських прав і перспективи використання здобутих навиків для вирішення соціальних проблем, волонтерства в умовах війни та ін.

«Хоча тема обробки відео виявилась доволі запотребованою в Чернівцях, ми не ставили за мету лише навчити учасників монтувати, а передовсім намагалися роз’яснити, як за допомогою цих вмінь можна реалізовувати різні соціальні й гуманітарні ініціативи…», — зауважила Наталія Пазюк. 

Реклама

Залишити коментар