Пропонував поліції хабар: на Буковині п‘яний водій без документів порушив комендантську годину

Увечері 22 липня у селі Черешенька нетверезий місцевий житель намагався дати поліції хабар за уникнення відповідальності — був без водійського посвідчення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Патрулюючи територію обслуговування, співробітники групи реагування  Вижницького районного відділу поліції помітили автомобіль, водій якого рухався селом у комендантський час. Правоохоронці зупинили транспортний засіб «ЗАЗ» для перевірки документів кермувальника. Посвідчення водія у чоловіка не було.

Під час спілкування поліцейські також помітили в чоловіка ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти освідування за допомогою алкотестера. Порушник відмовився, а також не погодився на проходження медичного огляду в закладі охорони здоров’я.

При цьому 52-річний кермувальник запропонував поліцейським гроші, щоб уникнути  адміністративної відповідальності. Правоохоронці відмовилися від коштів та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Її співробітники зафіксували протиправні дії порушника, який поклав п’ять тисяч гривень у салон службового автомобіля поліцейських.  

Реклама

Залишити коментар