Мешканці Криму бачать реальну загрозу перенесення війни на півострів — розвідка

Настрої населення в анексованому росією Криму змінилися: приходить розуміння того, що загроза війни на території півострова стає реальністю.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю «Крим.Реалії».

«Поступово до населення Криму це доходить. Ми реально відстежуємо ті питання, які стосуються таких суспільних настроїв», — зазначив він.

За його словами, змінилися настрої мешканців Криму, які мають родичів на території України, де були знищені села та міста.

«І друге — це ті люди, у яких брати, сини, батьки загинули… Загроза перенесення війни на територію Криму для них уже стає реальністю», — сказав Скібіцький.

Окупаційна влада тимчасово захопленого Севастополя оголосила, що український безпілотник нібито атакував штаб Чорноморського флоту росії. Заявив про це окупаційний «очільник міста» Михайло Развожаєв.

За його словами, п’ятеро людей поранені — це співробітники штабу. Про загиблих не повідомляють, на місці працює федеральна служба безпеки (фсб).

Напад стався у день військово-морського флоту росії. Развожаєв анонсував, що всі заходи до цього дня скасовані та закликав людей залишатись удома, якщо є можливість.

У Військово-морських силах України не підтверджують напад на Севастополь і кажуть, що окупаційна влада вигадала атаку українського безпілотника.

«Насправді ворог не ризикнув проводити день Чорноморського флоту рф, а щоб укотре не зганьбитися перед усім світом, побоюючись ЗСУ, вигадав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами ворог визнає свою ППО недієздатною та ставить під ще більший сумнів існування Кримського мосту», — йшлося у заяві.

Реклама

Залишити коментар