Передають захисникам автівки кожні 7-10 днів: Мамалигівська ТГ активно допомагає ЗСУ

Мамалигівська громада активно забезпечує ЗСУ автівками. Наразі передали нашим захисникам 15 автівок, а днями волонтери Мамалиги передадуть ще одну. Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

За словами голови Мамалигівської ОТГ Аркадія Шови, Чернівецький обласний ТЦК та СП за запитами громади повідомляє, які саме військові частини потребують авто.

Волонтери та керівництво громади регулярно організовують збір коштів на придбання транспорту для ЗСУ. Відтак купують потрібні машини у країнах Балтії, в Румунії або Молдові, та доправляють в Україну, де передають нашим підрозділам. Зокрема, бійцям Державної прикордонної служби України, Збройних Сил та одного з батальйонів тероборони.

Враховуючи нетривале «життя» машин на передовій, доброчинці Мамалигівської громади намагаються дістати та передати автівки для бійців на фронті кожні 7 – 10 днів. Позашляховики та мікроавтобуси – найбільший необхідний транспорт на «передку».

Разом з автівками волонтери громади передають нашим захисникам і гуманітарну допомогу й амуніцію: харчові продукти, воду, з наявністю якої є труднощі на східних рубежах нашої оборони, бронежилети, наколінники, налокітники, підсумки, рукавиці, шоломи, взуття та інші предмети спорядження.

Реклама

Залишити коментар