З перших днів повномасштабного вторгнення захищає Україну: буковинця Іллю Ожевана нагородили медаллю “За військову службу Україні”

Буковинця Іллю Ожевана нагороджено медаллю «За військову службу Україні». Про це повідомляє Сокирянська міська рада.

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського №526/2022, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, медаллю «За військову службу Україні» нагороджено жителя одного із населених пунктів Сокирянщини, мужнього військовослужбовця Іллю Федоровича Ожевана.


Ілля народився і виріс на Сокирянщині. Тут проживають працьовиті батьки мужнього захисника, справжнього патріота і відважного Героя. Матір військового все життя пропрацювала у пологовому відділенні Сокирянської лікарні, а батько – на будівництві.


“У свої 36 років Ілля, залишивши вдома дружину та двох маленьких дітей, з перших днів війни став на захист рідної землі від ворога.
Старший лейтенант Ілля Федорович Ожеван, військовий за освітою, – мужній, досвідчений, справжній патріот. Гордість батьків та всієї Сокирянщини.
Пишаємося славними синами та доньками Сокирянської землі! Дякуємо кожному і кожній, хто самовіддано боронить Україну!
Слава Україні! Слава її Героям!”, — йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар