YouTube видалив антивоєнний епізод “Масяні”, який зібрав 4 мільйони переглядів

YouTube видалив антивоєнний епізод знаменитого російського мультсеріалу “Масяня”, в якому йшлося про захоплення “Санкт-Маріубурга”. Про це у Facebook повідомив його творець Олег Куваєв.

За його словами, рішення було ухвалено після скарги одного з користувачів.

“Суботній ранок почався з неприємності. Якийсь «Соболєв» поскаржився на мій мульт (останній Епізод 162. Санкт-Маріубург). Поскаржився на копірайт, мовляв картинка Ісакія змальована з його особистої фотографії. Будь-який його фотографуючий може так поскаржитися. Тобто претензія є вкрай сумнівною. Однак ютуб прям настільки злякався якогось там “Соболєва”, що мульт із 4 мільйонами переглядів просто взагалі видалив”, – написав він.

Розміщений на YouTube 162-й епізод “Масяні” передував словами: “Емпатія – головне людське почуття. Здатність співпереживати. Здатність поставити себе на місце іншого. Цей мульт адресований тим, хто за якоюсь жахливою помилкою підтримує російсько-українську війну”. У ньому йшлося про вигаданий напад Китаю на “Санкт-Маріубург” і, зокрема, руйнування авіаударом Ісаакіївського собору. На прикладі російської “північної столиці” в ньому розповідалася доля Маріуполя.

Реклама

Залишити коментар