Спеціально до фестивалю Meridian Czernowitz виходить друком нова книжка Андрія Любки “Щось зі мною не так”

Спеціально до ХІІІ літературного фестивалю Meridian Czernowitz в однойменному видавництві виходить збірка різносюжетних текстів Андрія Любки, написаних впродовж 2020–2021 років. Про це повідомляють на сайті Meridian Czernowitz.

Як повідомив автор Андрій Любка, цю книжку я здав у видавництво ще в листопаді, “в іншому житті”.

Вийти вона мала у квітні, а перша презентація планувалася на “Книжковому Арсеналі” в Києві. Які прекрасні і водночас наївні були ці плани! Але мені все одно здається, що факт виходу художньої книги під час війни – це сам по собі акт спротиву. Маленьке диво. Можливе завдяки ЗСУ і моїм читачам. Ясна річ, сьогодні є значно нагальніші потреби за книжки, та я все ж маю нахабність вірити, що й книжка може підняти комусь настрій, додати втіхи, допомогти на кілька годин забутися і втекти від болісної реальності. Книга мала бути весела і трохи лірична, як і попередні збірки моєї короткої прози – “Спати з жінками” і “Саудаде”. Та не знаю, чи вийшла вона такою, бо щось зі мною не так…“, — розповів письменник.

Створити обличчя книжки погодився Матвій Вайсберг. Його картина стала обкладинкою видання.

Перша презентація «Щось зі мною не так» відбудеться на ХІІІ Міжнародних поетичних читаннях Meridian Czernowitz (2–4 вересня 2022) у Чернівцях.

Книжка коштуватиме 275 гривень. Із 19 липня до 5 серпня видавництво запускає передпродаж: «Щось зі мною не так» можна придбати за ціною 225 гривень за посиланням.

Реклама

Залишити коментар