На Буковині у вбивстві та пограбуванні подружжя пенсіонерів підозрюють двох братів

​​За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури двом жителям Чернівецького району повідомлено про підозру у розбійному нападі та подвійному вбивстві. Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За версією слідства, 11 липня цього року, двоє братів з села Ставчани Чернівецького району, вступивши у попередню змову, пограбували та вбили подружжя пенсіонерів. Потерпілі – жителі Чернівців, у Ставчанах мали дачний будинок, куди час від часу навідувались. 

З  метою заволодіння майном потерпілих, чоловіки пробрались до їх оселі вночі через відчинену кватирку на веранді. Погрожуючи фізичною розправою вимагали надати їм всі наявні грошові кошти. Першого позбавили життя господаря будинку – нанесли смертельний удар обухом сокири. Дружину потерпілого вбили після того, як вказала де знаходяться гроші. Взяли 13 000 гривень, банківську картку та покинули місце злочину. 

Слідчі дії тривають. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. 

Реклама

Залишити коментар