Вирощували коноплю на городах: поліція викрила трьох буковинців

Поліцейські продовжують оперативно-профілактичне відпрацювання території обслуговування для боротьби з нелегальним культивуванням нарковмісних рослин. Нагадаємо: відповідно до діючого законодавства за незаконне вирощування маку та конопель передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

Учора, 8 липня, співробітники груп реагування Чернівецького районного управління поліції та відділення № 4 (м. Герца) ЧРУП викрили 66-річного жителя села Горбова, який займався культивуванням нарковмісних рослин.

Поліцейські отримали згоду від чоловіка на огляд приватної території. Співробітники поліції виявили на орендованій земельній ділянці грядки з коноплями. Правоохоронці вилучили у порушника 88 нарковмісні рослини.

Цього ж дня, поліцейські сектору реагування відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції під час профілактичного відпрацювання території обслуговування виявили культивування конопель на присадибній ділянці у селі Малинці. Працівники поліції вилучили з господарства 36-річного буковинця 37 рослин конопель.

Також, правоохоронці задокументували ще один факт незаконного вирощування нарковмісних рослин 53-річним жителем цього ж села. Поліцейські виявили та вилучили на городі у чоловіка 7 кущів конопель.

Реклама

Залишити коментар