Зупинились лише після попереджувальних пострілів: на Буковині затримали контрабандистів

Сьогодні, 8 липня, на світанку прикордонники відділу “Красноїльськ” виявили транспортний засіб марки “Mitsubishi Pajero” іноземної реєстрації. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Позашляховик на великій швидкості рухався в напрямку державного кордону. Вимогу прикордонного наряду зупинитися водій проігнорував та вдався до втечі. Зупинити правопорушника вдалося після попереджувальних пострілів, які були змушені зробити охоронці кордону.

Аби уникнути відповідальності водій покинув автівку та «накивав п’ятами». Під час огляду транспортного засобу у багажному відділенні виявлено чотири пакунки з тютюновими виробами.

Згодом, в результаті пошукових дій, у прикордонні були затримані троє невідомих чоловіків, які ймовірно були спільниками водія. Правопорушниками виявились місцеві мешканці, один з яких був неповнолітнім. На даний час автівку з тютюновими виробами та двох порушників передано співробітникам Нацполіції.

За спробу переміщення та збут підакцизних товарів, до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Реклама

Залишити коментар