Верховна Рада позбавила Новинського депутатських повноважень

Верховна Рада позбавила позафракційного народного депутата Вадима Новинського депутатських повноважень. Раніше він заявляв, що складає мандат за власним бажанням.

Про це повідомили народні депутати Ярослав Желеняк та Олексій Гончаренко.

За відповідне рішення проголосували 295 депутатів. Тепер у Верховній Раді залишився 421 парламентар.

6 липня Новинський заявив, що вирішив скласти повноваження. За його словами, він вирішив зосередитися на гуманітарних проєктах та служінні церкви.

Парламентар нагадав, що у 2019 році йому довірилися виборці Маріуполя, інтереси яких він представляв у Верховній Раді України протягом трьох років. Каже, що спільно з міською владою вдалося реалізували багато проєктів.

Наразі, як стверджує депутат, він займається проблемами громадян, які постраждали від бойових дій. Він ініціював фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці, у межах якого направляв до Маріуполя та інших населених пунктів гуманітарну допомогу та медикаменти.

Тому, мовляв, ухвалив рішення скласти повноваження народного депутата та зосередитися на гуманітарних проєктах, розвитку національної економіки, служінні Української Православної Церкви та на відновленні зруйнованих храмів.

Реклама

Залишити коментар