У Чернівцях відбувся земельний аукціон: переміг скандальний екс-депутат Ростислав Білик

У Чернівцях виставили на аукціон дві земельні ділянки, які ще минулого року ніхто не захотів орендувати.

“Цього разу за них була запекла боротьба! Переможці запропонували майже втричі вищу ціну! Як на нас – це перемога.
P.S. Зароблені від оренди гроші направимо на те, що так потрібно місту – будівництво доріг і тротуарів, громадських просторів та зелених зон”
, – йдеться у повідомленні Департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради.

Згідно з результатами аукціону найбільшу вартість запропонував екс-депутат від “Партії регіонів” та партії “Рідне місто” Ростислав Білик, навколо якого 7 років був суд щодо підкупу студентів на місцевих виборах 2015 року.

Як відомо, Білика 25 березня виправдали у даній справі.

У коментарях під дописом департаменту урбаністики користувач соцмереж та журналіст Віталій Олійник зіронізував: “А міг би в тюрмі сидіти, якби була нормальна правоохоронна система в Україні (і місто заробило би трохи менше грошей на цьому об’єкті”.

На зображенні може бути: текст

Нагадаємо, на місцевих виборах до Чернівецької міської ради у 2015 році спостерігачі громадської мережі «Опора» зафіксували масове фотографування бюлетенів на користь кандидата від партії «Рідне місто» Ростислава Білика. Після цього в поліції відкрили кримінальне провадження, приходили з обшуками до головного фігуранта справи. Пізніше обвинуваченого оголосили в розшук, він тривалий час перебував за кордоном. А восени 2016 року повернувся до Чернівців і заявив, що не винен. Попри відкрите кримінальне провадження, Ростислав Білик був депутат міської ради впродовж всього VII скликання.

Реклама

Залишити коментар