Вніс неправдиві дані в документи: у Чернівцях судитимуть посадовця міськради

Працівник Чернівецької міськради вніс неправдиві відомості до документа, за яким чернівчанка незаконно отримала понад пів мільйона гривень на придбання житла. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Зокрема, поліцейські з’ясували, що жінка мала статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та з 2013 року перебувала на квартирному обліку в Чернівцях. Однією з умов для отримання грошей на придбання житла є відсутність у претендента за останні 5 років нерухомого майна.

Як встановили правоохоронці, протягом вказаного періоду жінка володіла нежитловою будівлею в селі Чернівецького району і трикімнатною квартирою в Чернівцях. Цю нерухомість вона відчужила на користь свого цивільного чоловіка незадовго до засідання профільної комісії, що розподіляла кошти державної субвенції. 

49-річний посадовець Чернівецької міської ради використав своє службове становище всупереч інтересам служби, не врахував цих обставин і підготував подання, за яким жінка неправомірно отримала понад 510 тисяч гривень грошової компенсації на придбання житла.

Реклама

Залишити коментар