Через санкції аеропорт Мінська ввів 4-денний режим роботи та простій для персоналу

Аеропорт “Мінськ” через західні санкції змушений запровадити режим простою для змінного персоналу та перевести адміністративних працівників на чотириденний робочий тиждень.

Про це заявив гендиректор аеропорту В’ячеслав Хоронеко, пише “Интерфакс”.

“Зважаючи на економічну ситуацію, що склалася, ми змушені були піти на такі непопулярні заходи, як введення простою на підприємстві для змінного персоналу і перехід на чотириденний робочий тиждень для адміністративних працівників”, – сказав Хоронеко.

За його словами, “зниження всіх витрат дозволяє “залишатися на плаву” у складний час, забезпечуючи безперебійну роботу аеропорту, високий рівень авіаційної безпеки та комфорту для пасажирів”.

“Ми стикаємося з труднощами щодо поставки нового технологічного обладнання та обслуговування вже наявного, є деякі питання з іноземним програмним забезпеченням”, – заявив гендиректор аеропорту, коментуючи вплив санкцій.

Також він визнав різке падіння кількості напрямків авіарейсів.

“На жаль, наразі польоти з багатьох напрямків недоцільні з економічного погляду через введені санкції. Наразі найбільш затребуваними та завантаженими є регулярні рейси авіакомпаній до Москви. Популярні такі напрямки, як Санкт-Петербург та Грузія”, – сказав Хоронеко.

Реклама

Залишити коментар