Перейшов на бік ворога: херсонські партизани підірвали автомобіль із колаборантом Дмитром Савлученком

Херсонські партизани підірвали автомобіль із колаборантом Дмитром Савлученком. Зрадник загинув на місці. Про це інформує рух Чесно.

Про загибель колаборанта стало відомо зранку 24 червня. В окупаційній адміністрації міста підтвердили інформацію про його смерть. Ліквідацію Савлученка радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань назвав “перемогою українських партизанів”.

Дмитро Савлученко — керівник та співзасновник молодіжної проросійської організації “Нова Русь” у Херсоні.

Ще з 2014 року Савлученко був відомий своїми проросійськими поглядами. Його бачили на мітингах “русской весны” у Херсоні. А після гучного конфлікту з “Правим сектором”, який закінчився поножовщиною, Дмитро Савлученко зник з міста — казали, що він в Росії.

Щоправда, вже у 2017-му стало відомо, що Савлученко повернувся в Херсон.

У 2020-му зрадник балотувався до Дніпровської районної ради у місті Херсоні ради від нині забороненої проросійської політпартії “Блок Володимира Сальдо”.

А після вторгнення росії на Херсонщину Савлученко перейшов на бік ворога та увійшов до окупантського псевдооргану, так званого “Комитета спасения “За мир и порядок” (Херсон)”, головою якого став інший відомий херсонський зрадник — Кирило Стремоусов.

Реклама

Залишити коментар